„Vi har fra starten været på jagt efter den bedste smagsoplevelse og den helt særlige sprødhed. Det er her, man smager, at vores popcorn er ægte håndværk“
Tommy Jensen
Da Tommy Jensen i 2015 var på besøg i England og for første gang satte tænderne karamelpopcorn, var han solgt. De supersprøde, søde og salte popcorn var lige det, hans smagsløg havde længtes efter. Men da han kom hjem igen, måtte han desværre konstatere, at der i Danmark kun bliver spist én slags popcorn: Dem med salt.
Derfor måtte Tommy selv i køkkenet for at frembringe de perfekte karamelpopcorn. Første portion karamel brændte dog på i en sådan grad, at Tommys hustru måtte sige farvel til sin yndlingsgryde. Men som ægte iværksætter nægtede Tommy at lade sig slå ud af uheldet! Han købte en ny gryde til fruen og gik tilbage til komfuret.
Og efter omtrent 500 forsøg, var den der: Den ultimative, gyldne karamel med fine noter af Læsøs verdensberømte salt. NoCrap Gourmet Popcorn var født.
Undervejs gjorde Michael Kristensen Tommy selskab i virksomheden, og i dag er NoCraps produktion for længst vokset ud af køkkenet. Virksomheden har internationale ambitioner og udvikler hele tiden nye varianter af de unikke gourmetpopcorn. Men håndværket har de ikke glemt; alle popcorn får stadig tilført smag i hånden på den lille fabrik i Vendsyssel. For som NoCrap siger: Hvis man kalder noget for gourmet, så skal det også være det.