Om os

NoCrap Gourmet Popcorn er snacks i en kvalitet, du aldrig har oplevet.

Vi er gået grundig til værks for at finde de helt rigtige majskerner, og vi har smagt os frem til de rette smagsgivere. Vores gourmetpopcorn er poppet af en helt særlig amerikansk sort, Mushroom, der giver smukt runde og kødfulde popcorn med masser af smag.

Hvert enkelt popcorn er beklædt med et tyndt lag af den sprødeste karamel og smagt til med bl.a. havsalt fra Læsø, ægte vanilje, europæiske hindbær, chokolade fra belgiske Callebaut, god lakridsrod og fyldig cheddarost fra Danmark. Et kvalitetsprodukt handler dog ikke kun om, hvad der er i – det handler lige så meget om, hvad der ikke er i.

Som navnet antyder, er NoCrap Gourmet Popcorn fremstillet helt uden kunstige smagsforstærkere, kunstige farver og konserveringsmidler. Majsene er GMO-fri (dvs. ikke genmodificerede), og vores gourmetpopcorn er naturligt glutenfri. Derudover bliver kernerne poppet i kokosolie, som er fri for transfedtsyrer og ikke giver bismag til popcornene.

Det betyder, at dine smagsløg kan glæde sig over den rene smag af de gode råvarer. Du skal bare vælge din favorit blandt vores varianter.

Et dansk produkt

Vores NoCrap Gourmet Popcorn er af bedste kvalitet. Alle vores Gourmet varianter er håndlavede, håndpakkede og produceres i Hjørring, for at give vores kunder den bedste smagsoplevelse.

NoCrap in our products.

Kontakt os

I er altid velkomne til at kontakte os med generelle henvendelser og spørgsmål :

 

Factory / Headquarters
OK-Snacks A/S
Holmevej 6
7361 Ejstrupholm
CVR: 14336796
Tlf: +45 30 86 99 29                                                
info@nocrap.dk