Bæredygtighed

 

Selv om Nocrap Gourment Pocporn er en lille virksomhed, er vi meget bevidst om vores store ansvar for miljø og bæredygtighed.

Derfor tager vi ansvar hver dag og har især fokus på genbrug, mindre CO2 og mindre madspild.

Emballage

Genbrug
Vores dåser, låg og tryk er lavet af 100 % ren PP plast som kan genbrugs mange gange og er derfor faktisk en resurse, hvis blot du hjælper med at smide det i en plast genbrugscontainer efter brug. Anvendelse af ren plastprodukter er netop et vigtigt skridt mod bæredygtighed, da det gør affaldssorteringen mindre kompleks og derved bedre for miljøet.

Mindre CO2
Det kræver mindre energi at producere og transportere plast emballage sammenlignet med metal og glas, og derved mindre Co2 forurening.

Mindre madsspild
Vores emballager sikrer produktet holder sig friskt længere og reducerer dermed madspild. Idet der er en genluk funktion på vores bæger sikrer det også at produktet holder sig friskt længere efter åbning.

 

Produktionen

Genbrug
Vi har i 2018 indført affaldssortering i vores produktion således vores affald opdeles i organisk, pap, plast og brændbart og derved mindske vores miljøbelastning.

Vi anvender genbrugspap, når vi pakke og afsender vores produkter.

Mindre CO2
Vi har taget et bevidst valg om kun at købe "grøn" strøm til vores produktion.

Mindre madspil
Vores produkter fremstilles som ægte håndværk i små portioner som sikre den perfekte smag og kvalitet. Som alt ægte håndværk sker det, at en portion ikke rammer den helt perfekte smag og derfor ikke godkendes til salg. Disse produkter er stadig rigtig lækre og alt for gode til at smide væk. Derfor tilbyder vi lokale institutioner som f.eks. plejehjem, socialtilbud m.fl. mulighed for at hente disse produkter gratis til sine gæster/brugere. Ønsker din institution at komme med i ordningen så send os en mail på: info@nocrap.dk. Mailen skal indeholde information omkring jeres projekt/institution samt kontakt oplysninger. Eventuelle produkter uddeles på skift mellem godkendte projekter/institutioner.