Belgisk chokolade / Belgien chocolate

NoCrap Gourmet Popcorn er snacks i en kvalitet, du aldrig har oplevet. Vi er gået grundig til værks for at finde de helt rigtige majskerner, og vi har smagt os frem til de rette smagsgivere. Vores gourmetpopcorn er poppet af en helt særlig amerikansk sort, Mushroom, der giver smukt runde og kødfulde popcorn med masser af smag. Hvert enkelt popcorn er beklædt med et tyndt lag af den sprødeste karamel og smagt til med bl.a. havsalt fra Læsø, ægte vanilje, europæiske hindbær, chokolade fra belgiske Callebaut, god lakridsrod og fyldig cheddarost fra Danmark.

Et kvalitetsprodukt handler dog ikke kun om, hvad der er i – det handler lige så meget om, hvad der ikke er i. Som navnet antyder, er NoCrap Gourmet Popcorn fremstillet helt uden kunstige smagsforstærkere, kunstige farver og konserveringsmidler.

Fås i flere smagsvarianter, her Belgisk chokolade med sprød, sød karamel med et stærkt smagsspil mellem den lækre mørke og hvide belgiske chokolade og en pirrende, blid eftersmag af Læsø havsalt. 535 ml, DKK 45.

Total: DKK0.00

Download

Details