NoCrap Gourmet – Popcorn

NoCrap Gourmet Popcorn er snacks i en kvalitet, du aldrig har oplevet. Vi er gået grundig til værks for at finde de helt rigtige majskerner, og vi har smagt os frem til de rette smagsgivere. Vores gourmetpopcorn er poppet af en helt særlig amerikansk sort, Mushroom, der giver smukt runde og kødfulde popcorn med masser af smag. Hvert enkelt popcorn er beklædt med et tyndt lag af den sprødeste karamel og smagt til med bl.a. havsalt fra Læsø, ægte vanilje, europæiske hindbær, chokolade fra belgiske Callebaut, god lakridsrod og fyldig cheddarost fra Danmark.

Et kvalitetsprodukt handler dog ikke kun om, hvad der er i – det handler lige så meget om, hvad der ikke er i. Som navnet antyder, er NoCrap Gourmet Popcorn fremstillet helt uden kunstige smagsforstærkere, kunstige farver og konserveringsmidler.

Fås i flere smagsvarianter, her Lakrids (sølvvinder i The Liquorice Taste Award 2017) med sprød, sød karamel, som efterfølges af en spændende, let smag af lækker lakrids og til sidst den blide smag af Læsø havsalt. 535 ml, DKK 45.

Total: DKK0.00

Download

Details