Gingerbread / Lenchen / jul

NoCrap Gourmet Popcorn er snacks i en kvalitet, du aldrig har oplevet. Vi er gået grundig til værks for at finde de helt rigtige majskerner, og vi har smagt os frem til de rette smagsgivere. Vores gourmetpopcorn er poppet af en helt særlig amerikansk sort, Mushroom, der giver smukt runde og kødfulde popcorn med masser af smag. Hvert enkelt popcorn er beklædt med et tyndt lag af den sprødeste karamel og smagt til med bl.a. havsalt fra Læsø, ægte vanilje, europæiske hindbær, chokolade fra belgiske Callebaut, god lakridsrod og fyldig cheddarost fra Danmark.

Et kvalitetsprodukt handler dog ikke kun om, hvad der er i – det handler lige så meget om, hvad der ikke er i. Som navnet antyder, er NoCrap Gourmet Popcorn fremstillet helt uden kunstige smagsforstærkere, kunstige farver og konserveringsmidler.

Vores julevariant i 2018 er en unik smagsvariant med Gingerbread (honningkage).

Dette er NoCrap Gourmets første internationale co-brandig variant, da den er laveret sammen med LENCHEN – der lebkuchen der laver Gourmet Honning/Peber kager i Tyskeland, hvor dette er en stolt tradition. NoCrap Gourmet har kombineret LENCHENs hemmelige opskrift med NoCrap Gourmets hemmelige karamelpopcorn opskrift og resultatet er “The best of two worlds”. Vi tør godt sige, at vores julevariant 2018 er gourmet på højeste plan med en perfekt smagsbalance som leder tankerne hen på jul, hygge og varme.

95g / 535ml. med vejl. udsalgspris på 45 kr.

Total: DKK0.00

Download

Details

  • File Name: 18_09_08_Gourmet_Popcorn_MICHAEL40346.jpg
  • File ID: 1509
  • File Type: JPG (image/jpeg)
  • File Size: 1.87 Mb
  • Dimensions: 5760 x 3840